Μόλις ξύπνησα…

Μόνο οι πουτάνες…

Posted on: 26/01/2011

…πολυτελείας ενδιαφέρουν τους ιθαγενείς στο ελλαδιστάν. Πάνε και αγοράζουν τα ντιβιντί τους και αποδεικνύουν πως είναι και λιγούρια και μαλάκες, αφού θα μπορούσαν σε μία μέρα να τα κατεβάσουν δωρεάν. Πάνω που έχουν βαρέσει μια μαλακία στα κρυφά -στα μισό λεπτό έχουν τελειώσει- βάζουν τηλεόραση και βλέπουν τους δημοσιογραφίσκους να φιλοξενούν κάτι φασισταριά και κάτι φασισταριά to be -έτσι να σιγοψήσουν κανά ψηφαλάκι- να σκούζουν για τους μετανάστες που μπήκαν στην Νομική, για τους φοιτητές που τους υποθάλπουν και για τις παρατάξεις που τους υποστηρίζουν. Το «δεν υπάρχει κράτος» τώρα τους πείραξε. Που τους τα τρώνε τόσα χρόνια τα λαμόγια δεν τους νοιάζει, αφού τσιμπάνε κι αυτοί όπου μπορούνε ή αφού βλέπουνε λίγο μπάλα και λίγο τσόντα στο ίντερνετ.

Θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα είχε διοργανώσει μια τέτοια διαμαρτυρία, να ήμουν ένας πρωταίτιος υπερήφανος, να είχα κάνει όχι μόνο στη νομική κατάληψη -αυτή τη σχολή που βγάζει δικηγόρους και δικαστές που δεν έχουν χώσει ούτε ένα λαμόγιο στη φυλακή- αλλά και σε όλα τα ρημάδια πανεπιστήμια που το μισό χρόνο έχουν κατάληψη χωρίς λόγο, και σε όλα τα ρημάδια τα κτήρια του δήμου και της εκκλησίας που σαπίζουν από την εγκατάλειψη ενώ ο κόσμος πεινάει και παρακαλάει εμένα κι εσένα για μισό ευρώ στα φανάρια και κοιμάται στις πλατείες. Μετανάστες από χώρες στις οποίες ο περήφανος ελληνικός στρατός δίνει το παρόν, αφού έδωσε πρώτα ψήφο εμπιστοσύνης στους παγκόσμιους μπάτσους να τους καταστρέψουν και να τους καταληστέψουν. Ό,τι σπείραμε θα θερίσουμε. Κι αυτοί που αποφασίζουν, κι εμείς που τους ανεχόμαστε.

Έλληνα λαμόγιο, αγρότη του καφενείου, δουλέμπορε των κάμπων, τους θέλεις παράνομους για να μην τους βάζεις ΙΚΑ και να μην δουλεύεις ούτε ώρα. Τώρα που βλέπεις ότι δεν μπορείς να γαμάς άλλες μετανάστριες στα μπουρδέλα γιατί δεν σου περισσεύει φράγκο, τώρα που βλέπεις ότι σηκώνουν κεφάλι οι εργάτες χωρίς δικαιώματα, θέλεις να καθαρίσεις τη χώρα. Σκατά στα μούτρα σου. Θα έρθει κι η σειρά σου να πας μετανάστης. Αντί να συμπαρασταθείς στους κακόμοιρους, θες να τους εξαφανίσεις; Αντί να ζητήσεις από το κράτος να τους δώσει μια κάρτα εργασίας να τους βάζουν κανά ένσημο για να σωθεί το ασφαλιστικό σου -που θα ‘χε καταρρεύει ήδη αν δεν υπήρχαν οι Αλβανοί- προτιμάς να σου κόβουν από τη σύνταξη και δεν λες κουβέντα; Μαλάκα. Έλληνα. Κάτσε δες καμιά τσόντα τώρα που τελειώνουν οι ειδήσεις γιατί συγχύστηκες!

2 Σχόλια to "Μόνο οι πουτάνες…"

« Θα έρθει κι η σειρά σου να πας μετανάστης»

Θα σε διορθώσω:

«ΗΡΘΕ κι η σειρά σου να ΞΑΝΑπάς μετανάστης»

Σχολιάστε

Ακούστε τη σημερινή εκπομπή «Μόλις ξύπνησα» 3/2/2012 – Μία ώρα με muzine μουσικές επιλογές και σχόλια της επικαιρότητας

Γράψτε το mail σας για να σας έρχεται ειδοποίηση όταν υπάρχει νέο post.

Προστεθείτε στους 2.589 εγγεγραμμένους.

Μας επισκέφθηκαν

  • 151.193 μέχρι σήμερα

Επισκεφθείτε τις εκδόσεις Χαραμάδα

Ακουλουθήστε μας στο twitter